Kalle´s Familie Appartementen - Vakantiehuis

In de zomer zijn we aangesloten bij Berg Aktiv.

Dit is een veelzijdig Fit- und Vitaal- programma voor jong en oud. Deelname aan dit programma is voor onze gasten gratis. Elke dag worden er 3 wandelingen naar keuze aangeboden.

Bergaktiv is een programma dat wordt afgestemd op de samenhang tussen beweging, ontspanning en voeding. Natuurlijk is er voor de kinderen en de jeugd ook van alles te beleven met het Kinder en Teeny Programma van Familiennest en Teeny Action Gerlos.

Luxe en comfort

is wat onze appartementen bieden. Het huis beschikt over 2 grote familie appartementen en zijn ideaal voor families met Kinderen.

Er bestaat ook de mogelijkheid het hele huis te huren en biedt plek voor voor max. 14 Personen. Door een buiten achteruitgang zijn de appartementen met elkaar verbonden. Het Appartement Typ 1 bevindt zich op de bovenverdieping en het Appartement Typ 2 bevindt zich op de benedenverdieping, waardoor het appartement voor mensen die slecht ter been zijn geschikt is.

Niet rokers - Appartementen!

De Appartementen liggen midden in het gezellige dorpje Gerlos.

Direkt naast en tegenover het appartement bevindt zich de supermarkt met bakker en het postkantoor. Skibushalte liegt 50 meter van het huis vandaan. Restaurants, winkels, wandel- en fietspaden en Skipistes liggen op loopafstand.

U kunt uw auto tijdens de vakantie laten staan!

In de winter kunt u via een idyllische dalafdaling tot ons huis skiën!

De instap in het skigebiet is slechts 750 meter verwijderd. Op 50 meter afstand stopt ieder kwartier de gratis skibus en brengt u in enkele minuten naar de Isskogelgondel. De oefenweide en kinderspeelplaats ligt op een afstand van circa 200 meter.

Contact

Familie Hauser - Viskaal
Hannes & Floor
A - 6281 Gerlos 262
Mob Phone: +43 664 342 6523
Mob Phone: +43 664 244 9289
info(at)ferienwohnung-gerlos.at